konserter

Lillehammer Kammerkor inviterte til en stemningsfull julekonsert med variert program, med blant annet tradisjonelle norske og engelske julesanger og klassiske perler som passet godt i førjulstiden. Vi hadde med oss Paul Wilmot på klaver/orgel og Svein Erik Sagbråten som dirigent og solist. 

Takk til alle som kom på konserten!

I september fikk Lillehammer Kammerkor besøk av kammerkoret Sola Fide fra Bergen, og sammen skapte vi «musikalske møter» for vårt publikum i Lillehammer kirke. 

Koret hadde også tre flotte konserter, «Mjøsmagi», sammen med Kammerkoret Collegium Vocale fra Hamar og Vestoppland Kammerkor fra Gjøvik, i Gjøvik kirke, i Hamardomen på Domkirkeodden og i Lillehammer kirke. Dette var første gang disse tre kammerkorene har sunget sammen, og det frister til gjentakelse! Korene sang både sammen og hver for seg, og programmet bestod av alt fra 1600-talls madrigaler via klassiske korverker til folketoner og folkeviseinspirerte arrangementer. Dirigentene var LKKs egen Svein Erik Sagbråten, Trym Ramlo Ystad (KCV) og Marit Tøndel Bodsberg Weyde (VOK).

I mars hadde vi en veldig fin konsert med tittel «Mot lysere tider» i Lillehammer kirke, bestående av romantiske verk av Brahms, Mendelssohn, m.fl. i mars 2022. Fjorårets store høydepunkt var Brahms’ Ein Deutsches Requiem med Trym Ramlo Ystad som dirigent. Ellers har J.S. Bach, og spesielt hans motetter, vært en rød tråd siden starten. I 2019 samarbeidet vi med Oslo-koret Con Spirito om framføringen av Messe for dobbeltkor av Frank Martin, da med Ida Cecilie Holm som dirigent.

Klikk på bildekarusellen nedenfor, for å se noen av våre tidligere konsertplakater.